Dec 09

Vedno me zanima, kako slovesne izraze delajo ljudje, ko pridejo do dobre ideje. Ta radovednost mi je oni dan preprečevala, da bi si s popolno predanostjo ogledal filmski bonbon, ki sliši na ime Tango in Cash. Vsi tisti duhoviti akcijski dialogi, so mi v mislih risali pisarno, kjer sedi nekaj kerlcev in se na trenutke krohota, na trenutke tanko piska, se potem zarotniško hihita, češ ali pa ni tole kar mel opreveč žmohtno. Vse skupaj pa je pospremljeno z zadovoljnim kimanjem ‘thats the good stuff, write that down’.

Danes pa takole grem v kopalnico pripraviti svoje truplo na nov delovni dan in s kotičkom očesa uzrem zavojček diskretnih vložkov na katerih se bohoti slogan, ali pa oznaka družine teh izdelkov, ne vem, ki pravi Ocean Breeze. Vem, da sem neromantičen vosel, ki ob besedni zvezi oceanska sapica pomisli na neznosen smrad pristanišč velikih mest pospremljen s vonjem polnih kloak in mi že zato tale obljuba ni nič kaj prida. Ampak tudi sicer ne najdem kje bi bila motivacija nakupa, da ženski, ki je v ’tistih dnevih’ obljubljamo, da bo tam spodaj pihljalo nekaj kar lahko opišemo z vetrcem iz oceana. ‘Ja, tole je pa dobro!’ je zadovojno prikimal, ‘Vetrc iz oceana in krilca, to je tisto kar bo naše vložke izstrelilo na prodajne vrhove.’ Kaj je bila zamisel, ki ni bila sprejeta. Z aromo pokošene trave…., konzerve sardin v raslinskem olju…?

  • Share/Bookmark

Do sedaj 1 komentar

  1. bojc 1 bojc
    17:31 - 9.12.2008

    This is good stuff.
    Write it down.

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Bentilnik